Nieuw: Add-on voorspoeler standaard lier

Bij Brevini staan we niet stil, beweging is tenslotte onze corebusiness. Immer gedreven door de vraag uit markt, is er nu een “add-on lierenproduct” ontwikkeld. Brevini ontwikkelde een voorspoeler die op bestaande standaard lieren gemonteerd kan worden. Zonder dat de lier uit elkaar gehaald hoeft te worden.

Deze achteraf monteerbare voorspoeler zorgt ervoor dat als de kabel een grotere hoek heeft dan 2.5 graden ten opzichte van de trommel te allen tijde netjes wordt opgespoeld. De standaard lier kan worden voorzien van een voorspoel inrichting of wordt geleverd in een complete kit.

Deze voorspoel add-on heeft meerdere voordelen:
-snelle levering
-prijs technisch zeer aantrekkelijk
-makkelijk achteraf op te bouwen
-inclusief montage gereedschap

Waar vroeger de lier compleet uit elkaar gehaald moest worden in de werkplaats bij Brevini, volstaat het nu om de add-on voorspoel inrichting te monteren op de standaard lier van uw keuze. Deze kit hebben wij beschikbaar voor de types BWF1500, BWF2000 en BWF6000.(voorheen BW1350, BW1950LT en BW5200)

De montage kan zelf worden gedaan op reeds in gebruik zijnde lieren. Het benodigde gereedschap wordt bij de complete kit geleverd. Maar kan ook reeds gemonteerd worden geleverd en direct op de lier worden gebouwd bij bestelling.

De eerste vier add-on’s zijn inmiddels operationeel en zijn zonder problemen door onze klant Rolls Royce uit Noorwegen zelf gemonteerd en volop in gebruik op onze standaard lieren die wij reeds eerder leverden.

Voor meer informatie over de add-on voorspoel inrichting kunt u terecht bij de Division Winches 0172-42 80 80

spooler_kit_naastelkaar_beeld_artikel_website_img_2717

spooler_kit_hoofdbeeld_600px_breed_img_2718