Brevini aanwezig met table-top op DFPC

De FEDA (Federatie voor Aandrijven en Automatiseren) en de VPH (Vereniging Platform voor Hydrauliek) organiseren samen de zevende editie van de DFPC. En Brevini is net als vorig jaar van de partij en is sponsor van het event met een table-top.U bent van harte welkom!

Hoofdonderwerp:
System Architecture in Hydraulics

De conferentie brengt studenten, experts, systeemontwerpers, fabrikanten en eindgebruikers samen in dit vakgebied. De doelstellingen van de conferentie zijn:

  • -Vergroting van de kennis over systeembenadering en systeemarchitectuur in de hydrauliek.
  • -Leer meer over early-phase project choices en de invloed ervan op de uiteindelijke functionaliteit.
  • -Deel ervaringen in de systeembenadering.
  • -Ontmoet en netwerk met collega’s uit de hydrauliek

De conferentie is gericht op deelnemers in heel Europa, daarom zijn de presentaties in het Engels. Ontmoet André Kuipers en de 14 andere sprekers van het congres. Meld u hier aan!

Dutch Fluid Power Conference 2016
Film- and Congress Centre CineMec in Ede
10 november 2016
De conferentie opent haar deuren om 09.00 uur voor de geregistreerde bezoekers en de participanten. Het programma begint om 09.30 uur tot 17.00 uur. Gratis drankjes worden u aangeboden door de participanten en sprekers op het netwerkfeestje erna.

WakaWaka power charger
Dit jaar heeft de DFPC een leuke give-away; de WakaWaka Power charger. WakaWaka’s zijn high-tech lampen en opladers die op basis van zonne-energy werken. De producent heeft als missie dat elke verkochte WakaWaka er één weg te geven aan een gezin in een nood- of crisisgebied.

beeld_website

wakawaka-kids-2-1920x0