Brevini winnaar Business Succes Award Aandrijftechniek

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. De overkoepelende finale-award aan het einde van elke editie gaat gepaard met een geldprijs na een spannend verkiezingsjaar onder leiding van het Nationale Business Succes Award Instituut.

De Nationale Business Succes Award is dan ook de grootste ondernemersprijs van Nederland, waarbij elk gezond bedrijf een kans maakt voor nominatie en de enige Awardverkiezing met een eigen televisieprogramma. Nominatie voor een award vindt plaats na een zorgvulidige selectie. Na de officiële nominatie dingt elk bedrijf mee naar de Finale Hoofdprijs en Awards in 19 verschillende categorieën.
Brevini is genomineerd en winnaar van de succes award in de categorie Aandrijftechniek en liet gerenommeerde bedrijven uit de aandrijfbranche tijdens de selectieprocedure achter zich.