Custom built winch wordt standaard

De samenwerking tussen Palfinger en Brevini gaat op wereld niveau, beide organisaties hebben centraal de aanvragen en opdrachten gecoördineerd. De vestigingen van Palfinger over de hele wereld bestellen de custom built lier met de Palfinger specs nu “als standaard” in Italië. Deze specifieke lieren worden bij Brevini in Nederland gebouwd en zijn voorzien van een voorspoelinstallatie dat ervoor zorgt dat de kabel te allen tijden vanuit diverse hoeken correct opgespoeld wordt.

Dit is een mooi praktijkvoorbeeld van hoe een custom built winch een standaard lier wordt dat in grote hoeveelheden geproduceerd wordt voor één van de grootste spelers in de markt op het gebied van maritieme kranen, met de kennis van Nederlandse engineers.

De voordelen voor de klant zijn groot, aangezien op deze manier elke vestiging van Palfinger over de hele wereld snel de weg weet naar de juiste informatie. Ook voor Brevini geeft dit uiteraard grote voordelen, duidelijke afspraken over prijzen en levertijd zorgen voor een snel en efficiënt orderproces.Wat kunnen we voor betekenen?

platform_winch_newsletter_small

Download tevens hier de pdf van de Hybride Winch Series?vp_hybride_winch_serie_brochure.