Nieuw bij Brevini: De hybride winch serie

De Hybride winch serie, is een standaard range met aanpasbare eigenschappen 

Kortom de voordelen van een lier uit een standaardrange (lager in prijs, sneller in levertijd, en bewezen kwaliteit ) in combinatie met de voordelen van een custom made lier. (op klantspecificatie, toegespitst op eigen behoeften en eisenpakket). Brevini winches van uitgebreide standaard range tot custom built lieren.
Brevini staat bekend om haar uitgebreide serie standaardpakket (hijs)lieren, van 500 kg tot ca. 16 ton.

Brevini Benelux vult deze standaard serie aan met de “custom built” lieren, alles wat buiten de specificaties valt van de standaard lieren wordt door ons ontworpen en geproduceerd, hydraulisch, elektrisch of pneumatisch aangedreven. Afhankelijk van het totale eisen pakket van de klant ligt de maximale hijskracht van onze lieren rond de 45 ton.

De Hybride lieren serie, het beste uit 2 werelden
Door de vraag uit de markt hebben we nu een hybride winch serie ontwikkelt, met het beste uit 2 werelden, standaard, wat standaard kan en custom made wat custom made moet. Dus om toch deze “custom” markt snel te bedienen hebben wij een “standaard” custom built serie ontwikkeld voor lieren tot 20 ton hijskracht.

De trommeldiameter, flensdiameter en type reductie unit staan bij de hybride serie vast maar de lengte van de trommel, reductie van de tandwielkast en type motor zijn variabel wat enorm veel mogelijkheden biedt.

Uiteraard behouden we de bekende flexibiliteit als het gaat om het ontwerpen en produceren van lieren die alsnog buiten deze “standaard” custom built serie vallen. Alle lieren standaard, hybride en/of custom built lieren worden indien nodig, geleverd met de vereiste certificaten zoals DNV. Meer informatie bel Sytse van der Werf 0172-428080

 

BREVINI_160825_NIEUW_LIER_CUSTOM