Certificering

Dana Brevini Benelux is een onderneming met een bewust milieuvriendelijke bedrijfsvoering. In dit kader hebben wij een milieubeleidsverklaring opgesteld. Deze verklaring kunt u hieronder downloaden. Wilt u meer informatie over het milieubeleid, dan kunt u contact opnemen T 0172 – 42 80 80

Gecertificeerde partner

Door onze toenemende activiteiten in met name de offshore industrie hebben wij de laatste jaren een uitstekende relatie opgebouwd met klassenbureaus. In onze transparantie bedrijfsvoering staat het continu verbeteren centraal. Om dit te onderschrijven is Brevini Nederland BV volgens de ISO gecertificeerd en zijn Diverse series tandwielkasten reeds gecertificeerd volgens de norm van DNV.

Bedrijfscertificering

Dana Brevini Benelux is door DNV gecertificeerd. De ISO 9001:2015 certificering laat zien dat wij voldoen aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Middels de ISO 14001:2015 certificering voldoen we aan de internationale eisen op het gebied van milieumanagement. De OHSAS 18001:2007 geeft de vereisten die aanwezig moeten zijn in een goed veiligheidsmanagementsysteem. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op.
ISO 9001:2015
ISO 14OO1:2O15 OHSAS 18OO1:2OO7

DNV Productcertificaten

Diverse series tandwielkasten zijn DNV gecertificeerd. De tandwielkasten in de series RPR, RPRC, S, SL, SC, SLS, SCS, CC zijn voorzien van veiligheidsrem voor draai- en hijsapplicaties. De tandwielkasten in de series PWD, CTU en CTD zijn voorzien van veiligheidsrem voor hijs- en reisapplicaties. De tandwielkasten in de series SLW, SCW en SMW zijn voorzien van veiligheidsrem voor hijsapplicaties.
DNV certificaat S-7780
DNV certificaat S-7779
DNV certificaat S-7365