SESVanderHave

Besparing op onderhoudskosten, vervangings- en reparatiekosten
door betere kwaliteit

Meer dan één op de vier suikerbieten ter wereld komt uit de typisch blauwe zaadjes van SESVanderHave. De belangrijkste doelstelling voor deze wereldspeler is het ontwikkelen van suikerbieten met een hogere opbrengst, een betere ziekteresistentie, een beter afweersysteem tegen stressfactoren en minder afhankelijkheid van gewasbeschermingsmiddelen. Om deze doelstelling continu te blijven behalen, test SESVanderHave honderdduizenden planten per jaar, voor meer dan vijftig landen.

Jaarlijks worden 1.000.000 nieuwe planten uitgezaaid op de meer dan 150.000 proefvelden waarover SESVanderHave wereldwijd beschikt. Op deze proefveldpercelen beschikt SESVanderHave over een bijzondere troef. De unieke en zelf ontwikkelde rooimachines rooien, wegen en raspen de bieten. Deze bijzondere SESVanderHave rooimachine is een uniek custom-made product. De hydraulische aandrijving van deze machine is ontwikkeld in samenwerking met Brevini en EMV. Brevini ondersteunt lokale bedrijven om grote projecten te realiseren door als grote partij haar kennis beschikbaar te stellen. De unieke samenwerking van Brevini en EMV heeft geresulteerd in een custom-made product dat aan alle hoge eisen van SESVanderHave voldoet. Daarnaast is het voordeel van deze samenwerking dat EMV als lokale dealer snel hulp kan bieden bij problemen.

Om volledig aan te sluiten bij de normen van SESVanderHave is de ontwikkeling van dit custom-made product gericht op maximale besparing en duurzaamheid.
Dit doet Brevini op meerdere manieren. De basis zit hem in de kwaliteit van de componenten. De hoge kwaliteit garandeert een flinke besparing op onderhoudskosten en een aanzienlijke vermindering in de kosten voor vervanging en reparatie. Doordat de producten volledig op maat gemaakt zijn, integreren ze feilloos met de bestaande installaties. En misschien wel de belangrijkste factor voor besparing en duurzaamheid is de betrouwbare prestatie. Zo kunnen de gespecialiseerde rooimachines van SESVanderHave blijven zorgen voor een snelle verwerking van de bieten, nauwkeurige resultaten en minimale rooiverliezen.

 

 

SESVanderHave