Wagenaar Wegbebakening

Continuïteit als belangrijkste drijfveer

Het is de missie van Wagenaar Engineering om de verkeersveiligheid rondom werk aan de weg te vergroten. Dit innovatieve maakbedrijf ontwerpt high-tech wegbebakening oplossingen waarbij veiligheid, gebruiksgemak en efficiency voorop staan.

Twee jaar geleden kwam Wagenaar Engineering voor het eerst in aanraking met Brevini. Wagenaar was op zoek naar continuïteit. Iets dat naast een belangrijke kernwaarde van het bedrijf ook een belangrijke factor in hun productie en ontwikkeling is. Ze bemerkten dat continuïteit in een product bij weinig leveranciers gegarandeerd is. Bij het (her)bestellen van producten bleken deze regelmatig andere componenten te bevatten.

Brevini leverde in eerste instantie een kleine unit. Naast de garantie van continuïteit viel bij Wagenaar vooral de kwaliteit van Brevini op. Inmiddels zijn alle units inclusief de specials voorzien van Brevini producten. Dat is een aardige groei in een relatief korte periode. Maar volgens Gerwin Wagenaar zit hem dat in het stukje engineering en kwaliteit: “We krijgen nu een standaardproduct met elke keer dezelfde componenten met een hogere kwaliteit.” Wagenaar Engineering levert verkeersgerelateerde machines waarin verschillende type units zijn verwerkt. Deze worden langzamerhand allemaal vervangen door de Brevini-lijn.

Hoge kwaliteit is voor Wagenaar Engineering belangrijk om de continuïteit te kunnen garanderen naar hun klanten. Daarbij vormt de bedrijfszekerheid van de Brevini componenten een belangrijke meerwaarde voor de producten die zij leveren. Toepassing van Brevini componenten in de kwaliteitsproducten van Wagenaar zorgen voor een verlaging van onderhoudskosten en voorkomen kostbare downtime. Aspecten die minstens zo belangrijk zijn als de continuïteit.

 

 

Wagenaar Wegbebakening