Uitgebreide ISO en OHSAS certificatie

Met duurzaamheid als basis voor de toekomst, heeft Brevini haar transparante bedrijfsvoering onderschreven middels diverse certificeringen.

Na de ISO 9001 en ISO 14001 certificatie voor Brevini Power Transmission in 2013, is de certificering in 2014 verder uitgebreid. Omdat Brevini Fluid Power en Brevini Power Transmission op één locatie onder hetzelfde management, nauw met elkaar samenwerken, is besloten om voor de OHSAS 18001 de handen ineen te slaan. Dit hield in dat Brevini Fluid Power in 2014 alle drie de certificeringen wilde behalen, zodat één managementsysteem kon worden geschreven voor kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid.

Ingeborg Gabriëls, HSEQ manager bij Brevini Group Benelux, heeft het hele traject voorbereid en begeleid. Zij heeft de interne audits geleid, de management review verzorgd en geassisteerd bij de externe audits. Uiteindelijk begonnen in maart 2014, heeft Brevini Group Benelux het met hard werken voor elkaar gekregen alle certificeringen voor kerst 2014 in huis te hebben.

ISO 9001 is gericht op het identificeren en optimaliseren van de processen en het vergroten van de efficiëntie. Duidelijkheid in processen en structuren, inclusief communicatie, rollen en verantwoordelijkheden, vergroot de betrokkenheid van de werknemers.

Met ISO 14001 onderscheidt Brevini Group Benelux zich van concurrenten door verbetering van de relatie met externe partijen. Dit milieumanagementsysteem maakt ecologische doelstellingen en resultaten concreet en transparant.

‘De OHSAS 18001 certificering onderschrijft de waarde die wij hechten aan een veilige en gezonde werkomgeving, waarbij aandacht is voor arbeidsomstandigheden, veiligheid en gezondheid van onze werknemers.’ aldus Ingeborg Gabriëls.

Industrial District

Industrial District

ISO9001_ISO14001_OHSAS18001